Meny består av:
Umamisallad med parmesan och skogssvamp
- Ugnsbakad och inlagd svamp med parmesanmajonäs, picklad tomat, jordärtskockor, säsongens salladsblad och svartkålschips.
Asieninspirerad kycklingsallad
- Örtbackat kycklingbröst med kryddgurka chilimajonäs, säsongens salladsblad, kimchi, rostad majs och citrusslungadblomkål.
Perfekt för representationslunch:
Regnbågssallad
- Varmrökt regnbåge med bakad fänkål, kryddkokt potatis, säsongens salladsblad inlagd gurka och krondillsmajonäs.
Rosastekt rostbiff med höstprimörer
- Rosastekt kalvrostbiff med pärlcouscous, bakade rotfrukter, säsongens salladsblad och rostad paprikamajonäs.
Skördesallad med getost
- Saltbakade betor med getostcreme, björnbärschutney, säsongens salladsblad och svartkålschips.